top of page

Experimenteren

Sinds de start van foto-avonturen, zijn we wel te vinden voor iets apart. Naast de opdrachten die we van onze klanten krijgen, werken we ook nog aan ons eigen portfolio. Dit is belangrijk om mensen een beeld te geven wat we al dan niet doen qua fotografie. En daarbij horen ook experimenten natuurlijk.

We zitten er niet om verlegen om iemand in een dwangbuis te steken, met bloed te laten spelen of toe te takelen. Uiteraard gebeurt dat laatste uitsluitend met make-up en met hulp van de beste MUA's. Ook wordt er af en toe een boek in brand gestoken (ja echt vuur, geen photoshop) of met meel gegooid. Honing wordt over Luc zijn hoofd gegoten, waardoor we foto de Honeyman hebben gekregen als resultaat, waar we al een prijs mee hebben gewonnen. En als laatste voorbeeld zie je de verf waar we ook geregeld mee spelen. Je ziet model zijn bij ons, kan wel een belevenis zijn/worden. 


Als je eens een leuk idee hebt om uit te werken, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn altijd wel te vinden voor een aparte shoot.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page