top of page

Foto's voor woonzorgcentra

Hart onder de riem


Ook wij dragen heel graag ons steentje bij om alles aangenamer te maken in deze Corona-tijd.


Op 21/03 zagen we in de FB groep van de Nationale vereniging van beroepsfotografen een artikel staan van collega fotografen.


Zij waren in de media gekomen door hun mooie actie voor woonzorgcentra in hun buurt. Ook stond er een oproep bij aan alle collega fotografen om hieraan mee te doen...

Tuurlijk ! We hebben het hart zeker op de juiste plaats en nemen met veel plezier onze buurgemeenten onder onze vleugels...


Er werd naar de woonzorgcentra (WZC) een mail gestuurd of zij interesse hadden hierin en al snel kwamen de eerste antwoorden binnen.

Tuurlijk willen ze hieraan meewerken.


Ondertussen plaatsten we onderstaande oproep op verschillende FB pagina's van de streek, en al snel liepen de eerste mails met foto's binnen.De WZC's die al reageerden op onze mail krijgen dus eerstdaags een eerste envelop in de bus (of aan de receptie).


Uiteraard willen we de veiligheid van het personeel en de bewoners niet in gevaar brengen.


Na het afdrukken van de foto's worden ze met (wegwerp)handschoenen van de printer genomen. Er wordt op geschreven voor wie ze zijn (met eventueel kleine boodschap) en verpakt in een envelop die bij het WZC wordt binnen gebracht.


Op de envelop schrijven we de datum en het uur van verpakking, en de datum en uur dat de foto's mogen worden uitgepakt (72u later).

Zo loopt er niemand het risico op besmetting.


Hopelijk kunnen we op deze manier toch een glimlach toveren op vele gezichten van de bewoners van deze WZC.


Be safe !


Groeten,

Marleen en Luc

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page