top of page

Last minute opdrachtenEerst en vooral willen wij jullie bedanken voor de interesse in Malumax. Het is fijn dat we mensen kunnen boeien met onze foto's.


Onderwerp deze week is Last minute opdrachten. De opdrachten die we van onze klanten krijgen, krijgen we meestal ruim op tijd. Voor een huwelijk kan dat zelfs meer dan een jaar voor de huwelijksdatum zijn.


Maar er zijn ook last minute opdrachten. Zo kregen we een aantal weken geleden telefoon van onze klant met de melding dat een van de schepen zou vertrekken. Ze hadden er dringend foto's van nodig, want het ging over een nieuwe trafic die werd opgestart.  Geen probleem... Dit was een klofje naar Luc zijn hand.... Hij sprong in de wagen en is direct richting droogdok gereden. De verf van het schip was nog niet helemaal droog, en het werd al vastgelegd op foto. We waren eigenlijk zo snel dat onze klant na het ontvangen van de foto's zei "Maar Marleen, die ligt niet in het water !". Uiteraard is Luc nog eens terug geweest toen de statige dame te water lag... en groot was onze verbazing dat we een paar dagen later een foto in Gazet van Antwerpen zagen staan. (Laatste foto hieronder). Zo zie je maar dat ons toestel altijd klaar is voor de aanval.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page