top of page

Uw lievelingsfoto aan de muur

Vandaag willen we het even hebben over foto's printen en vergroten... Ook dat is iets waarvoor je bij ons terecht kan.


Half mei 2018 hebben we een printer kunnen overkopen van een fotografe die met haar zaak moest stoppen. Deze printer (the beast) kan maar liefst een maximum breedte van 110 cm afdrukken in fotokwaliteit.

Hieronder kan je een foto zien van The Beast.


Naast the beast hebben we nog een 2e fotoprinter die een maximum breedte van ongeveer een 40 cm voor de iets kleinere foto's. Onder de foto van the beast, kan je een foto van het kleinere broertje van the beast.


(lees verder onder de foto's)


En dan heb je een print, maar hoe hang je deze tegen de muur ?  Uiteraard bieden we ook kaders aan en kunnen we op maat laten inkaderen. Hiervoor hebben we leveranciers in ons bestand die een super professionele afwerking kunnen bieden.


Dit gaat van de print opkleven op dibond (aluminium), al dan niet met een beschermfilter tot de foto in een op maat gemaakt kader laten steken.


Voor het kader van de foto hebben ze een massa aan keuze... voor elke stijl van woning, voor elke goesting een kader EN een kleur.


Je kan zelfs iets meebrengen van thuis en daarvan de kleur laten scannen om het kader in exact dezelfde kleur te laten maken. 


Voor de foto wordt er dan glas gezet, waar je ook weer keuze hebt uit verschillende mogleijkheden. Dit gaat van gewoon glas, over glas met UV filters, ontspiegeld glas tot glas dat ze gebruiken voor hele dure werken zoals er in een museum hangen. Hieronder ziet u een foto met verschil tussen ontspiegeld glas en gewoon glas.


Kortom the sky is the limit ook op gebied van inkaderingen.


(Lees verder onder de foto)
Verschillende afwerkingen van foto's

Ook hebben we een leverancier waar we totaal verschillende zaken kunnen laten maken die prijs/kwaliteit zeer goed liggen. Een aantal van die dingen kan je hieronder vinden... 

- Brushed aluminium

- Canvas 2 cm of 3 cm

- Hout

- Acrylblokje

- Fine art papier op dibond met UV bescherming mat, glas of ultra glans

- Fine art papier op dibond met plexi ervoor

- Vliesbehang

- Zelfklevende folie

- Plexi

- Magneet folie

- RolupGeschenken

Zoek je een origineel geschek voor de feestdagen ? Waarom niet een vergroting cadeau doen van een lievelingsfoto van iemand...  Of misschien van een van onze foto's... alle foto's die je ziet op onze site zijn te koop. De prijs hangt uiteraard af van de grootte en de afwerking van de foto, maar contacteer ons even om de juiste prijs te weten te komen.


Of waarom geef je geen waardebon cadeau ?

Voor een fotoshoot, of om een kader te komen kiezen, of zelfs zodat ze zelf de vergroting kunnen kiezen. Ook albums kunnen worden geleverd.


Dit is allemaal verkrijgbaar via Malumax.

Dus geef een super leuk en origineel cadeau deze kerst of met nieuwjaar.


Contacteer ons via :

- onze site : www.Malumax.be


Tot binnenkort !


Groeten,

Marleen en Luc De Cock - Verbruggen.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page