top of page

Winkel

Hier zijn we weer met meer nieuws van het Malumax front...  Hieronder in de tekst zie je een foto... een niet echt bijzondere foto van een garage, ware het niet dat deze garage vanaf augustus een ware transformatie zal ondergaan.


Onze garage wordt omgebouwd tot een winkel(tje) en een mini-fotostudiootje.  Whoop whoop whoop....

Ja, ik ben behoorlijk enthousiast, want alles begint wat vorm te krijgen.


De aannemer start half augustus... en dan mag het heel snel gaan voor mij.

De garage gaat worden geïsoleerd, er komt aan de achterkant een gevelsteen voor, elektriciteit wordt helemaal vervangen en uitgebreid, een airco/verwarming wordt opgehangen, nieuwe vloer en dan nog bezetten. Daarna kan ik stilaan beginnen met meubeltjes plaatsen...


Mijn doel is om rond oktober te starten met de winkel.
Waarom een winkel hoor ik jullie denken ?  We merken dat een deel mensen toch nog ergens terecht wil kunnen om ons te boeken, om kennis te maken of zelfs gewoon een babbeltje te doen. En voor ons gaat het ook een pak makkelijker worden om klanten te ontvangen in een ontspannen sfeer.Wat kunnen jullie dan allemaal vinden in ons winkeltje ?

Wel je kan hier terecht om een shoot te boeken, om pasfoto's te laten maken (nu moeten de mensen naar een naburige gemeente), kadertjes om je mooiste foto's in te kaderen, foto-hebbedingen, afdrukken, vergrotingen, en speciale projecten voor vergrotingen.


Een hele boterham dus, maar zo kunnen we onze klanten nog meer service bieden, hetgeen jullie absoluut verdienen.


In de volgende nieuwsbrieven, zal ik jullie verder up-to-date houden over deze verbouwingen... zo kunnen jullie meevolgen en onze winkel zien groeien.


Tegen de tijd dat we open zullen gaan, stuur ik uiteraard een uitnodiging de wereld in om alles live te komen bewonderen...


Tot dan !


Groetjes,

Luc en Marleen.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page